Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η MERCEDES-BENZ δεν μπορεί να απέχει από τα σημεία της εποχής! Έτσι λοιπόν προχωράει στην παραγωγή του νέου πλήρους ηλεκτρικού EQS, που πληροφορίες λένε ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2021!Επίσης η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα προβεί στο τέλος παραγωγής της S-CLASS COUPE & CABRIO για χάρη του νέου αυτού μοντέλου.

Η μελέτη και βελτίωση για την S-CLASS SEDAN δεν σταματάει καθώς συνεχίζει να είναι η ναυαρχίδα  της φίρμας. Το νέο λοιπόν EQS έρχεται δυναμικά να πάρει μια θέση τόσο στο στόλο όσο και στη ζωή μας, με σκοπό την πολυτελή κίνηση στους δρόμους χωρίς καθόλου ρίπους, καθώς θα είναι εφοδιασμένο με δυο ηλεκτροκινητήρες ,έναν σε κάθε άξονα ,με ιπποδύναμη που θα αγγίζει τους 500 ίππους!

MKAS - EQS VS S-CLASS

Και ηλεκτρικό και δυνατό και τετρακίνητο λοιπόν το EQS! Με σχεδιασμό από άλλο πλανήτη και γεμάτο από διάφορες καινοτομίες, έχοντας παράλληλα επιδόσεις ενός super car με 350 kw (500hp) και 0-100km/h σε λιγότερο από 4,2 sec. Το EQS διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα πλήρους μεταβλητής κατανομής ροπής, έχοντας λοιπόν άμεσα την ισχύ από τους κινητήρες απευθείας στους άξονες, το οποίο όχι μόνο τους ελέγχει για τη μέγιστη απόδοση αλλά ταυτόχρονα έχουμε και τον απολυτό χειρισμό.

Με εξελιγμένους ηλεκτρονικούς ηλεκτροκινητήρες και καινοτόμες μπαταρίες, το EQS μας προσφέρει άνετη αυτονομία μέχρι και 700 km και χρόνο φόρτισης λιγότερο από 20 λεπτά για το 80%. Έτσι λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία   το καθιστούν το απόλυτο αυτοκίνητο του μέλλοντος!