Η MKAS κρίθηκε ότι έχει άψογη συνολική εικόνα, με αξιόπιστη και θετική παρουσία στο διαδίκτυο, μετά τη διεξαγωγή ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν και πιστοποιήθηκε ως "Εταιρεία Υψηλής Αξιοπιστίας".

Μια δημοφιλής και σεβαστή διάκριση που μας τιμά ιδιαιτέρως, αφού δόθηκε από εξωτερικό και αξιόπιστο οργανισμό με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού, που αναπτύχθηκε με σκοπό να προσδιοριστεί το Opinion Rate και προκύπτει από τον αριθμό των αρνητικών και θετικών απόψεων και κριτικών και πού βρίσκονται δημοσιευμένες στο διαδίκτυο από χρήστες και αντικατοπτρίζει την πραγματική εμπειρία των εκάστοτε χρηστών ενώ κάποτε τη μοιραζόμασταν στόμα με στόμα.

MKAS - Συνεργείο Αυτοκινήτων Διάκριση Υψηλής Αξιοπιστίας

Σύμφωνα με έρευνες διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 90% των καταναλωτών επιλέγουν προϊόντα και υπηρεσίες με βάση την εικόνα τους στο διαδίκτυο, αφού σήμερα διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μας. Με την ταχύτατη εξέλιξή του, αλλάζει την συμπεριφορά των καταναλωτών, οι οποίοι πλέον μέσα από το μεγάλο εύρος πληροφοριών που έχουν στη διάθεσή τους, αναζητούν σχετικά νέα και σχόλια στην προσπάθεια τους να επιλέξουν για να χρησιμοποιήσουν κάτι ποιοτικό και αξιόπιστο.

Έτσι ένας πιθανός πελάτης μπορεί να μας εμπιστευθεί ως εταιρεία που μπορεί να του προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στον τομέα της. Γιατί κάθε καταναλωτής έχει το δικαίωμα να συνεργάζεται με επαγγελματίες που τον αφήνουν ικανοποιημένο μετά από κάθε συνεργασία.

Στην MKAS νιώθετε εμπιστοσύνη κι εμείς σας ευχαριστούμε συνεχίζοντας την προσπάθειά μας, να σας προσφέρουμε άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση.