Η MKAS team με υψηλό αίσθημα ευθύνης που κρίνεται εκ του αποτελέσματος, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλη μία νέα συνεργασία.

Αυτήν την φορά πρόκειται για την εταιρεία ΤΟΨΗΣ Α.Ε. που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτου, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας  και διακίνησης λιπαντικών στην Ελλάδα, που με τη διευρυμένη γκάμα τους μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις οποιουδήποτε οχήματος.

MKAS - Λιπαντικά SWD Rheinol

Η ΤΟΨΗΣ Α.Ε. αρχικά εμπορευόταν αξιόπιστες εταιρείες του χώρου των λιπαντικών, αντιπροσωπεύοντας την κορυφαία γερμανική SWD Rheinol, που πληροί τα διεθνή πρότυπα. Στη συνέχεια ξεκίνησαν στην Γερμανία και Ολλανδία την παραγωγή δικού τους λιπαντικού εγκεκριμένου από το Γενικό Χημείο του Κράτους, το οποίο ονομάζεται WEG Lubricants, είναι εξίσου υψηλής ποιότητας αλλά ταυτόχρονα σε πιο συμφέρουσα τιμή και το ενσωμάτωσαν στην γκάμα τους.

Αναγνωρίζοντας τη μείζονα σημασία της καλής ποιότητας λιπαντικών για την καλύτερη και κατά συνέπεια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κάθε κινητήρα, καταλήξαμε βάση της εμπειρίας που διαθέτουμε, δεδομένων των χρόνων εργασίας μας στο χώρο, να τους εμπιστευτούμε. Αφού με αρίστη ποιότητα λιπαντικών και τις σωστές προδιαγραφές σύμφωνα με τον  εκάστοτε κατασκευαστή διασφαλίζουμε άνετη κίνηση στο αυτοκίνητό σας.

Λιπαντικά SWD Rheinol

Έτσι η MKAS τελικά επιτυγχάνει ακόμη μια φορά τον ισχυρό συνδυασμό που αφορά αξιοπιστία υπηρεσιών και κορυφαία τεχνολογία προϊόντων για κάθε τύπο οχήματος καθότι δεν πρέπει να ξεχνάμε, για ξέγνοιαστες διαδρομές... MKAS!