Μεγάλος αγώνας γίνεται τα τελευταία χρόνια για την προστασία του περιβάλλοντος ενώ η συνεχής ανάπτυξη της βιομηχανίας αυτοκινήτων συμβάλει καθοριστικά σε αυτό.

Η εταιρία μας δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη σε όλα αυτά, καθώς όραμα μας είναι να μην βρεθούμε ποτέ απροετοίμαστοι απέναντι σε νέες τεχνολογικές εξελίξεις που έρχονται στον επισκευαστικό κλάδο.


Έτσι η MKAS στα πλαίσια της ανάπτυξης της και με προσανατολισμό πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησής σας, δημιουργεί το πρώτο πρότυπο κέντρο επισκευής οχημάτων εναλλακτικών καυσίμων. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιουργούμε στις εγκαταστάσεις μας, εκπαιδευμένοι τεχνικοί χρησιμοποιώντας αποκλειστικές μεθόδους διάγνωσης και εξειδικευμένα εργαλεία, θα πραγματοποιούν λεπτομερή έλεγχο στο υβριδικό ή ηλεκτρικό όχημά σας, διασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία του και τη μέγιστη ασφάλεια στο δρόμο. Επιπλέων θα επισκευάζονται οχήματα με σύστημα υγραερίου, φυσικού αερίου και υδρογόνου. Τέλος θα προστεθούν ειδικοί σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για όλους αυτούς που επιλέγουν έναν «έξυπνο και πράσινο» τρόπο μετακίνησης, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος!


Αν λοιπόν αποφασίσεις να κινηθείς «εναλλακτικά» εμείς είμαστε εδώ, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις με εγγυημένη απόδοση, προσιτές τιμές , άψογη εξυπηρέτηση και στόχο τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας.
Για ξέγνοιαστες διαδρομές…MKAS, τώρα και για οχήματα εναλλακτικών καυσίμων!