Για τους κατόχους αυτοκινήτου ένα ατύχημα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο δυσάρεστη εμπειρία, ανεξαρτήτως ποιός φέρει την ευθύνη του. Το σημαντικότερο όλων είναι να γνωρίζουμε ποιόν μπορούμε να εμπιστευτούμε για την αποκατάσταση του αυτοκινήτου μας ώστε να είμαστε ήσυχοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό. Στις περιπτώσεις βέβαια που η ζημιά καλύπτεται από ασφαλιστική εταιρεία, είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες προκειμένου να αποζημιωθείτε, κάτι που συχνά αποτελεί ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για εσάς.

Στην MKAS φροντίζουμε και για τα δύο! Αφενός αναλαμβάνουμε τόσο την επισκευή του οχήματος σας από οποιοδήποτε χτύπημα, όσο και την τοπική ή ολική βαφή του αναλόγως την έκτασης της ζημιάς και αφετέρου αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε αν το χρειάζεστε με τη διαδικασία για την αποζημίωση από την ασφαλιστική. Εμπιστευτείτε μας το όχημά σας και θα δείξει σαν καινούργιο, αφού πέραν του συνεργείου διαθέτουμε υπηρεσίες φανοβαφείου αυτοκίνητων, με κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες και έμπειρους ανθρώπους που αναλαμβάνουν να καλύψουν τις γρατζουνιές στην επιφάνεια του οχήματός σας ή να αλλάξουν πλήρως το χρώμα του, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Ενώ φυσικά θέλοντας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες γύρω από την υπηρεσία της βαφής, αναλαμβάνουμε και ιδιαίτερους χρωματισμούς όπως ματ ή περλέ για να γινεί το αυτοκίνητο σας πραγματικά μοναδικό.

Step by step... Η προεργασία είναι βασικό στάδιο της όλης αποκατάστασης αφού πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν όλα τα μέρη που δεν βάφονται και έπειτα πρέπει οι λοιπές επιφάνειες να είναι επιμελώς τριμμένες, καθαρές και στεγνές ώστε να γίνει σωστά η επικόλληση των στρωμάτων της βαφής και τέλος το ψήσιμο της. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή για την εκτίμηση της ζημίας του αυτοκινήτου σας, επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 – 18:00 & Σάββατο 8:00 – 14:00 ( εκτός αργιών ) τηλ. 2310 – 473380 ή στείλτε μας email.