Συνεργείο Αυτοκινήτων Ανατολική Θεσσαλονίκη

Λίγα λόγια για εμάς

Το πλήρες & σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων MKAS βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπισθεν Στρατοπέδου Γ. Mακρή BIΠE Θέρμης, σε έναν άνετο χώρο με εύκολη πρόσβαση.  Αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή στο αυτοκίνητό σας με δυνατότητα εξυπηρέτησης κάθε μάρκας αυτοκινήτου και παρέχουμε τις υπηρεσίες του σε προνομιακές τιμές.
 
Στην MKAS έχουμε τη δυνατότητα να επιλύουμε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημά σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, γρήγορα και οικονομικά, προσφέροντάς σας παράλληλα ακόμη και τεχνικές συμβουλές για το όχημά σας με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη και τις ανάγκες του οχήματός του.

Συνεργείο Αυτοκινήτων Στη Θέρμη

Οι υπηρεσίες μας

•   Γενικό έλεγχο οχημάτων με υψηλής ποιότητας υλικά & συνέπεια συντήρησης.
•   Διαγνωστικό έλεγχο οχημάτων με γνήσια προγράμματα διάγνωσης βλαβών.
•   Μηχανικές εργασίες οχημάτων όπως κινητήρας, σασμάν, άξονες, διαφορικά, αμορτισέρ, εξάτμιση, καταλύτης, συστήματα διεύθυνσης.
•   Ηλεκτρολογικές εργασίες και αποκατάσταση οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής- ηλεκτρονικής βλάβης.
•   Υπηρεσίες βουλκανιζατέρ επισκευή αντικατάσταση ευθυγράμμιση ζυγοστάθμιση ζάντες ελαστικά
•   Διεκπεραίωση της διαδικασίας ελέγχου ΚΤΕΟ ή/και κάρτα καυσαερίων.
•   Βελτιώσεις στην απόδοση του κινητήρα και του αυτοκινήτου σας.
Συνεργείο Αυτοκινήτων Στο Πανόραμα
Στο χώρο μας θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με ευγενικό και πάντα διαθέσιμο για την εξυπηρέτηση σας προσωπικό.
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να διαπιστώσετε και μόνοι σας τις υπηρεσίες μας προσφέροντάς σας έναν πλήρη διαγνωστικό και τεχνικό έλεγχο

Γνωρίστε την ομάδα μας.

Μάτσκας Νίκος

Μάτσκας Νίκος

CEO

Ήταν κάποτε ένα παιδί που είχε αστείρευτη αγάπη για το αυτοκίνητο. Έτσι σιγά σιγά αυτή η αγάπη έγινε χόμπι και το χόμπι επάγγελμα. Με οδηγό το πάθος για το αυτοκίνητο, εξελίχθηκε σε έναν άριστο μηχανικό που είχε όνειρο να δημιουργήσει το δικό του χώρο.

Κάποια στιγμή στην πολυετή καριέρα του και έχοντας ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία, του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, δημιουργώντας την MKAS. Με σκληρή δουλειά, συνεχής ενημέρωση, επιμονή και πίστη στις αγνές αξίες της πειθαρχίας και της αφοσίωσης στους στόχους του, προσεγγίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα και εξελίσσει συνεχώς την MKAS .

Όραμα του για την MKAS είναι η πρωτοπορία και η επίλυση κάθε προβλήματος, μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού και κάθε άλλου που αφορά το αυτοκίνητο, δίνοντας οικονομικές και αποδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, προσφέροντας ξεχωριστή σημασία στην εμπειρία που του προσφέρει.

Λίνα Γιαγκίδου

Λίνα Γιαγκίδου

Administrative & Finance Manager

Το αυτοκίνητο για μένα συμβολίζει ελευθερία και ανεξαρτησία κίνησης για αυτό και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ανυπομονούσα να μεγαλώσω ώστε να πάρω και εγώ το δικό μου αυτοκίνητο! Λάτρευα τη δυνατότητα να κινείσαι αυτόνομα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, πάντα φυσικά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις όσον αφορά την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Στη μετέπειτα πορεία μου, όπου γνώρισα τον Νίκο, η φράση "για ξέγνοιαστες διαδρομές... MKAS" έγινε και δικό μου μότο και με αφορμή την ανάπτυξη της MKAS ανήκω πια κι εγώ στο team της. Έχοντας διαγράψει μια ικανοποιητική πορεία στο χώρο του customer care και του back office support γνωρίζω καλά ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της και κατ' επέκταση τους πελάτες της.

Αποστόλη μου λοιπόν είναι η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα, έχοντας πάντα ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

MKAS Technical Team.

Τεχνίτες Οχημάτων

Τεχνίτες Οχημάτων

Σωτήρης - Ηλίας

Διεύθυνση

Όπισθεν Στρατοπέδου

Γ. Mακρή, BIΠE Θέρμης

57001

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 18:00

Σαββάτο, 08:00 – 14:00

Επικοινωνία

2310 473380

6948598390

autoservice@mkas.gr

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΑκολουθήστε μας στο You TubeΑκολουθήστε μας στο Linkedin